Nieuws

Afbeelding(en)

Harde volte

Een van de testen die worden gedaan tijdens kreupelheidonderzoeken is het paard laten lopen op een harde volte aan de longe. Als u het onderdeel ´scheefheid´ van onze site hebt gelezen en u ziet de foto hiernaast zal u zich waarschijnlijk ook vragen stellen bij de betrouwbaarheid van die test.
Een paard die niet is rechtgericht en ´op de schouder valt´ zal bijna altijd onregelmatig lopen op een harde volte. Bijna vergelijkbaar met het testen van een luchtmmatras op een spijkerbed.
Een paard kan zijn hoef in horizontale richting maar 8 graden bewegen, op de foto is berekend dat het paard 20 graden naar binnen ´valt´.

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.