Nieuws

Afbeelding(en)

Longeren

Bij deze fotosessie willen we het belang laten zien van het verticale evenwicht.
Bij de eerste foto ziet u een paard die zich extreem op de binnenschouder legt. Het paard legt zich verticaal zo scheef dat er spanning in de rug ontstaat. Hierdoor was dit paard niet meer berijdbaar.
Door op een correcte manier te longeren herstelt het paard zijn evenwicht waardoor de rug kan ontspannen en zich recht houdt. Op de laatste foto´s ziet u hetzelfde paard dat zich in een voorwaartse neerwaartse tendens kan bewegen, dankzij ontspanning in de rug.

Klik hier voor een filmpje van dit paard onder de ruiter!

Meer afbeeldingen:

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.