Home

Foto's

Lisette met Cincinatti

Het paard van Lisette kan soms ineens wegvluchten en ze is er daardoor al heel hard vanaf gevallen, met het ziekenhuis tot gevolg. Hierdoor is ze niet meer zo op haar gemak en leert ze haar paard recht te richten, zodat hij kan ontspannen en niet meer op de schouder valt en weg schiet. Lisette ontspant haar paard eerst aan de longe en neemt rustig de tijd om haar paard eerst in stap recht te richten, voordat ze aandraaft. Hopelijk groeit zo het vertrouwen en kan ze weer met plezier en zonder angst paard rijden.

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.