Antoine

Afbeelding(en)

Antoine De Bodt

Antoine De Bodt werd geboren in 1949 en groeide tussen de paarden op. Hij behoort tot de derde generatie van zijn familie die beroepsmatig met paarden werkt en kan nu reeds terugkijken op een carrière van 40 jaar in de paardensport.

Hij volgde les bij de besten ter wereld, waaronder Oliviera, Von Neindorff, Le Roland, Buurmans en Bemelmans en reed zelf ook op Prix St. George niveau.

Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar de zogenaamde 'probleempaarden' om deze volgens de methode van rechtrichten en de klassieke rijkunst weer goed te krijgen. Antoine heeft lang een manege- en pensionstal gerund waar hij dagelijks verschillende paarden trainde, zadelmak maakte, gedrags- en hoefkatrolproblemen oploste.

Om u verder te bekwamen in het goed leren omgaan met paarden en het correct rijden van uw paard bieden wij u een pakket van mogelijkheden aan:

* Lessen in Klassieke rijkunst: u kunt les volgen bij het trainingscentrum

* Interne stages: u kunt meerder dagen intern verblijven en lessen volgen

* Clinics en demonstratie´s van trainingsmethode

* Training van probleempaarden: u kunt uw paard 2 weken in training brengen en daarna zelf les volgen

Als u meer informatie wilt over lessen/stage of training van uw paard neem contact op voor meer informatie via info@hoefkatrol.be
of bij CONTACT

Wordt nu lid van de website van Antoine De Bodt en bekijk zijn lessen en video´s om meer te leren over zijn trainingsmethode!
WORDT NU LID

Meer afbeeldingen:

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.