E-diagnose

Afbeelding(en)

E-diagnose

Probleem en Beoordeling:
U kunt een video insturen van uw probleempaard. Antoine zal de video bekijken en een beoordeling opstellen over uw paard en met name de beweging en problematiek van uw paard.
Als u een paard heeft met een probleem of diagnose van een dierenarts, bijvoorbeeld hoefkatrol, artrose, kissing spines, spat, etc kunt u een video inzenden. Antoine De Bodt zal u een uitgebreid verslag geven over zijn bevindingen en beoordeling van het paard. Op die manier weet u of ook uw paard geholpen kan worden door een juiste manier van trainen.

Wanneer u na het inzenden van uw video besluit om uw paard te laten trainen bij ons is dat ALTIJD onder GARANTIE! Dat betekent dat wanneer uw paard na de training van 2 weken NIET zuiver loopt u de kosten NIET moet betalen!


Als u een film van uw paard wilt opsturen, graag in stap en draf, links en rechtsom aan de longe of onder de ruiter. Hoe beter de kwaliteit van de film hoe exacter Antoine De Bodt de beoordeling kan opmaken. U krijgt uw film terug, ingesproken met een beoordeling/ondersteuning van Antoine De Bodt zelf.

Hoe moet u de film opsturen:
1) Verzend uw film naar ons via wetransfer.
2) Kies E-diagnose bij wordt lid.
2) U ontvangt uw film ingesproken terug binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
3) Plus U krijgt daarbij ook 1 maand lidmaatschap!

Meer afbeeldingen:

Word ook lid!

Word ook lid van Antoine De Bodt en bekijk al zijn lessen, trainingen en beoordelingen online. U kunt de previews van de video´s bekijken, zodat u weet welk aanbod er is in het ledendeel. De video´s gaan over de trainingsmethode van Antoine De Bodt en laat uiteenlopende oefeningen en informatie zien voor de recreatie ruiter tot gevorderde ruiter!

Profiteer nu van dit unieke aanbod:

1 MAAND LIDMAATSCHAP VOOR €10,-

Wanneer u lid wordt krijgt u meteen een e-mail met een bevestiging van aanmelding, daarna een e-mail met uw login code. Mocht u niet direct de inlogcode ontvangen kijk dan in je spambox of stuur ons een e-mail en wij sturen je de code alsnog zsm op.

Uw lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en stopt na respectievelijk 1 of 3 maanden.

WORDT NU LID!

Op de website van Trainingscentrum Antoine De Bodt kunt u online lessen en diagnoses bekijken

De volgende films zijn momenteel beschikbaar. Klik op de afbeelding om de preview te bekijken.